Sodelujemo v kvizih Gimnazije Celje Center

Devetošolci se nekateri že intenzivno pripravljajo na prehod v srednješolske klopi. Kam in kako so lahko vprašanja, ki marsikoga begajo do zadnjega trenutka. Zato jim nekatere srednje šole v tem času šolanja na daljavo pridejo nasproti z raznimi aktivnostmi. 


Gimnazija Celje Center je ena izmed tistih, ki osnovnošolskim učencem ponuja kvize in natečaje. V tretjem krogu so pripravili kviz in video srečanje na temo Ruščine, ki jo na omenjeni srednji šoli ponujajo kot drugi tuji jezik. Kviza so se udeležili tudi nekateri naši učenci, med nagrajenci pa smo zasledili Katarino Rakun iz 9. c razreda, ki se je udeležila tudi video srečanja, kjer jo je vzdušje "na šoli" tako pritegnilo, da že sedaj ve, na kateri srednji šoli bo nadaljevala izobraževalno pot. Več o dogodku si lahko preberete TUKAJ (klikni). 

Iskrene čestitke tudi iz naše strani, v kolikor pa bi se aktivnostim na GCC rad/a pridružil/a tudi ti naj ti zaupamo, da se je začel že četrti kviz za osnovnošolce, ki je posvečen bogati zgodovini šole, prijaviš se lahko TUKAJ (klikni), odgovore pa zbirajo do 8. 2. 2021.  


Zapisala: Mojca Kacjan

Ni komentarjev:

Objavite komentar